Nakke, skulder & piskesmæld

Nakke og skulder

12 års behandlingserfaring. Speciale i behandling af nakke og skulder smerter og spændinger. Bliv smertefri med Kranio Sakral Terapi i Helsingør.

Årsager

Skulder og nakkesmerter kan skyldes forkerte arbejds-stillinger, dårlig holdning, fysiske traumer, så som piskesmæld, fald eller slag mod det pågældende sted.


Virkning

Spændinger i nakke og skulder kan føles forskelligt fra person til person, og have mange forskellige følgevirkninger så som hovedpine, koncentrationsbesvær, svimmelhed eller blot smerter lokalt hvor spændingen sidder.


Behandling

Kranio Sakral Terapi arbejder på de muskler som er spændte, og der arbejdes derfor både lokalt på de muskler hvor smerten sidder, men også de muskler som kan ligge til grund for den aktuelle spændingstilstand, da eksempelvis svage ledbånd eller et skævt bækken, kan føre til skævheder i både nakke og skuldre.


Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform som ofte kan fjerne spændingen og smerten totalt.

Piskesmæld/Whiplash

12 års behandlingserfaring. Speciale i behandling af piskesmæld/whiplash. Bliv smertefri med Kranio Sakral Terapi i Helsingør.

Årsager

Piskesmæld/Whiplash kan skyldes bilulykke, eller andre voldsomme nakketraumer, forårsaget af fald eller slag. Det væsentlige ved piskesmæld er at man ofte taler om at hele kroppen er påvirket og dette omhandler både muskulære spændinger, men især nervesystemet, da selve traumet aktiverer en del af vores ubevidste nervesystem, det autonome nervesystem, nærmere betegnet det sympatiske nervesystem, som omhandler kamp og flugt mekanismer. Når denne tilstand varer ved betegnes det som en stresstilstand. Nervesystemet vil ofte være "låst" i denne tilstand, hvorfor mange oplever at de er stressede, aggressive, og har søvnproblemer og fordøjelsesbesvær.


Viden om piskesmæld/whiplash

Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen anbefaler behandling af piskesmæld/whiplash med Kranio Sakral Terapi


Behandling

Behandlingen er nænsom da man kan anskue klientens tilstand som en stress tilstand, hvorfor man under behandlingen må ind under kroppens naturlige forsvar, for at både fysiske, såvel som psykiske spænder kan slippe.

 

Book en tid på tlf.nr. 30 34 72 43


Klienten har ordet


Skulder og nakkesmerter


"Jeg har i årevis haft smerter i skuldre og nakke. Jeg har prøvet alt for at blive smerterne kvit. Med skepsis opsøgte jeg Mette, men jeg mærkede bedring allerede efter første behandling.


JDet har været et fantastisk forløb som jeg varmt kan anbefale."


-Suzanne

Klienten har ordet


Nakkesmerter


"I 2005 fik jeg en arbejdsskade. Jeg var hos massør, fysioterapeut og speciallæge men intet hjalp særligt længe.


I 2007 mødte jeg Mette. Jeg var skeptisk, men prøvede en behandling


Heldigvis, da disse behandlinger er dem der har hjulpet mig på lang sigt."


- Birgitte

Ekspert anbefalinger


Migræne & Hovedpine Forening


Anbefaler Kranio Sakral Terapi som behandlingsmetode af hovedpine. Læs mere på Hovedpineforeningen.dk


Radiodoktoren Carsten V. Hansen


Anbefaler Kranio Sakral Terapi til behandling af en lang række lidelser. Han er uafhængig og medlem af gruppen Læger uden Sponsor. Læs hans mange gode helseråd på Radiodoktoren.dk